14 Aralık 2011 Çarşamba

HIMMMM BİRİ ANLATSIN HEMEN..

Bir doktorun size hastalığınız ile ilgili ayrıntılı bir şekilde bilgi verdiğini, üstelik bunu güleryüzü eşliğinde yaptığını hayal edin. Ne kadar iyi bir doktor diye düşünürsünüz değil mi?

Bir öğretmen düşünün. Dersine çalışıp geliyor, materyaller hazırlıyor, sınıfındaki öğrencilerine olabildiğince demokratik davranıyor, onlarla beraber öğreniyor, gelişiyor. Öve öve bitiremezsiniz değil mi?

Bankadasınız. Güleryüzlü bir memur size yapmanız gerekeni iki dakika içinde ayrıntılarıyla anlatıp başka bir yere uğramanızı gerektirmeden işinizi hallediyor. Hayır duanızı eksik etmezsiniz değil mi?

Peki hiç düşündünüz mü; normal olan bu değil mi zaten?? Bize iyi davranıldığında, işlerimiz aksamadan yürüdüğünde, işimizin düştüğü birinin yanından kendimizi iyi hissederek ayrıldığımızda sanki o gün şans meleklerinin yanımızda olduğuna inanırız da olması gerekenin aslında bu olduğunu hiç mi aklımıza getirmeyiz? Biri anlatsın hemen, nedir bu normal???

1 yorum:

  1. Efendim bence normal dinlemeye doyum olmayan bir Bülent Ortaçgil şarkısıdır. Dinleyiniz, doymayınız: http://www.youtube.com/watch?v=A13hmNgBLa0

    YanıtlaSil