21 Mayıs 2011 Cumartesi

Vicdan Nakli

27 Şubat 2011 Cumartesi

Vicdan, bir çift kadın memesi gibidir. Kadın memesi çok büyük olduğunda nasıl bel ağrılarına sebep olursa vicdan da fazla hissedildiğinde insanın içinde bir yerleri acıtır.

Kadın memesi serbest bırakıldığında nasıl uç verir, ait olduğu kadına "hafif" sıfatını yapıştırıverirse vicdan da kendi haline bırakıldığında gereğinden çok düşüverir başkalarının dertlerinin içine ve sahibine "enayi" yaftasını yedirtir.

Kadın memesi küçükse memenin sahibinden çok etrafındakiler yazıklanır. Tıpkı vicdanı başka işlerin peşinde koşmaktan güdük kalmış kişilere "Hiç mi vicdanın yok senin?" diye soranların başkaları olması gibi.

Küçük memeli kadınlar, hep daha büyük memelere sahip olmak isterler. Büyük memeli kadınlar ise hep daha küçük memelere... Bu nedenle büyük memeliler "Mümkün olsa da birazını sana versem." der kendisine gıptayla bakanlara. Kocaman vicdanlarını küçücük bedenlerine sığdıramayanlar için de böyle bir operasyon yapılsa güdük vicdanlılar, küçük memeli kadınlar kadar hevesli olur mu vicdanlarına ek yapmaya? Sahi fena mı olur insanoğlunun vicdan dengesinde böylesi ufak bir ayar yapılsa?

Siz de istemez miydiniz ülkenizde çocuk yaştakilere tecavüz edilirken rahat rahat uyuyabilmeyi? Siz de ayakları çıplak dolaşanları düşünmeden yeni aldığınız ayakkabının keyfini çıkarmak istemez miydiniz? Siz de her sesini yükselttiğinde "kontrollü güç" ile bastırılan insanların acısını içinizde duymaktan vazgeçebilmeyi dilemez miydiniz? Siz de istemez miydiniz dünyada "vicdansız" diyebileceğiniz kimse kalmamasını? Vicdan nakli sizce de iyi bir fikir değil mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder